Buradasınız : Anasayfa »

Trabzonspor - Fenerbahçe Maçı Canlı İzle 6 Mayıs 2012

06 Mayıs 2012'de oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe derbi maçını internetten canlı olarak nasıl izlerim diye düşünüyorsanız işte yolu.



Süper Final nefes kesen maçlarla devam ediyor. Süper Final'in dördüncü haftasında Trabzonspor ile Galatasaray'ın 0-0 kalmasından sonra bugün oynanacak olan Trabzonspor- Fenerbahçe derbisinin önemi bir kat daha arttı. Fenerbahçe bugün galip gelirse aradaki fark yeniden 2 puana düşecek. Kaybederse fark 5 puan olacak ve Galatasaray şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacak.

6 Mayıs 2012 Trabzonspor - Fenerbahçe maçını evinizde Lig TV yoksa internetten yasal olarak izlemeniz mümkün. Digiturk, Digiturk Play uygulamasıyla birlikte internetten maçları yasal olarak izlemenizi sağlıyor.

Henüz Digiturk Play hizmetini kullanmıyorsanız www.digiturkplay.com.tr adresine girerek üye olabilirsiniz. Üye olmanız ve maçı izlemeniz için Digiturk abonesi olmanız gerekmiyor. Sadece siteye üye olarak üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Ardından Beşiktaş- Fenerbahçe maçını seçip 25.99 TL'ye maçı satın alıp izleyebilirsiniz. İster webden, ister de telefon ya da tabletinizden Digiturk Play uygulaması sayesinde maçı seyretmeniz mümkün. Ödemesini de kredi kartıyla kolayca yapabilirsiniz.

Ayda 25.99 TL öderim derseniz Süper Final'in kalan tüm maçlarını ve 2012-2013 sezonunun tüm maçlarını içeren paketi de satın alabilirsiniz.

Canlı izleyin
Beşiktaş- Fenerbahçe maçını canlı olarak HD kalitesinde internetten izlemek için buraya tıklayın.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık