Buradasınız : Anasayfa »

RedHack Süt Sitelerini Hackliyor

RedHack, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde ilköğretim öğrencilerine dağıtılmaya başlanan “okul sütü”nün, ilk gününde 1500 çocuğun hastanelik olmasına sebep olduğu iddialarına karşı dağıtımcı üç firmanın internet sitelerini hackledi.




Redhack’in twitter hesabından yapılan açıklamada, okullara bedava süt dağıtımına karşı olmadıkları, bozuk süt dağıtımına karşı oldukları belirtilirken dağıtımcılardan Pınar Süt, Yörükoğlu ve Gülsan Gıda’nın internet sitelerinin hacklendiği duyuruldu.

Redhack twitter üzerinden şu mesajları yayınladı: "İnsanlar inek yerine konuldu ama inek yerine koyduklarının birgün onları sağacağını düşünemediler. Sağmak için geliyoruz bizi bekleyin…
“Çocukların süte hassasiyeti bizim de “sütü bozuklara” hassasiyetimiz var ;) Hack falan yok; Her şey psikolojik “what is matrix” hesabı.” diyen RedHack, Gülsan Gıda’nın internet sitesine de şu mesajı bıraktı:
“Duyduk ki bozuk süt ihalesini alan sizmişsiniz, o bölgede dağıtan da sizmişsiniz… Uğrayalım da bu “sütü bozuklar” kim bir görelim dedik…
Yok yanlış anlamayın, sadece siz suçlu değilsiniz, sizin gibilerin ‘badem bıyığına’ ve hacı yağı kokusuna bakarak ihaleleri ‘peşkeş’ çektirenlerdedir asil suç.”

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık