Buradasınız : Anasayfa »

Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Canlı İzle

Süper Finalin kaderini belirleyecek olan Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemek istiyorsanız fakat Lig TV'niz yoksa işte yasal olarak internetten izlemenin yolları.


Süper Finalin belki de en önemli maçı bugün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Galatasaray'ın evinde Fenerbahçe'y ağırlayacağı maçın kazananı ligin kaderini de belirlemiş olacak. Eğer Galatasaray kazanırsa, şampiyonluğu büyük oranda garantilemiş olacak. Fenerbahçe kazanırsa ise Galatasaray'ın şamiyon olmak için hata yapma lüksü kalmayacak.

Böylesi önemli bir derbi maçını izlemek istiyorsanız ancak evinizde Lig TV yoksa internet üzerinden de takip edebilirsiniz. Yalnız baştan belirtelim, yasal opsiyonları değerlendirdiğimiz için yasa dışı link vermiyoruz.
Digiturk Play
Digiturk'un Web TV hizmeti olan Digiturk Play, internet üzerinden ücret karşılığında maç yayını yapıyor. Sadece bugünkü maçı izlemek isterseniz 25.99 TL'ye maçı satın alabilir ve internet üzerinden izleyebilirsiniz. Bilgisayar haricinde uygulama yükleyerek iPad ve iPhone'dan izlemek de mümkün. Sitede ayrıca 99 liraya Süper Final paketinin de satışı gerçekleştiriliyor.

Ayrıca aparatlarla görüntüyü televizyona aktarıp TV'den maçı takip etmek de mümkün. Digiturk sunucularının bazen derbilerde yavaşladığını belirtelim.

Digiturk Play'den yararlanmak için Digiturk üyesi olmanız gerekmiyor. Kredi kartı ile ödeme gerçekleştirilebiliyor.

Digiturk Play'e gitmek için buraya tıklayın.

Turkcell TV+

Bir diğer opsiyon ise bu hafta içinde yayın hayatına başlayan Turkcell TV+. Daha önceden Turkcell Mobil TV abonesi olanlar bu maçı da izleyebilirler. Üye olmayanlar ise Turkcell TV+ paketleti satın alarak dergibi izleyebilir. Turkcell TV+ Spor paketini 14.99 TL'ye alarak bir ay boyunca Lig TV'yi izlemek mümkün.

iPad, iPhone ve Android uygulaması bulunuyor. Ayrıca bilgisayardan da TV+ hizmetı kullanılabiliyor. Yine aynı şekilde aparatlarla maçı televizyondan izlemek mümkün. Özellikle Apple TV aracılığıyla iPad veya iPhone'dan kablosuz olarak görüntüyü televizyona aktarabilirsiniz.

Turkcell TV+'dan yararlanmak için Turkcell ya da Turkcell Superonline kullanıcısı olmanız gerekiyor.

Turkcell TV Plus'a gitmek için buraya tıklayın.

Skor takibi

Maçı izleyemiyorsanız bedava olarak skoru ve haberleri takip edebilirsiniz.

Livescore.com - Türkiye ligleri dahil dünyadaki tüm maçların anlık skorları ve kart raporları.

Sporx.com - Canlı skor takibi, maç anlatımı ve haberler.

Ajansspor.com - Canlı skor takibi, maç anlatımı ve haberler.

Maçın skorunu takip etmek için bu liste uzar gider tabii ki. Biz burada sözü bırakalım. Akşamki maç için de iyi olan kazansın diyelim.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık