Buradasınız : Anasayfa »

Ücretsiz Etik Hacker Eğitim Seti İndir

Hacker eğitim seti ile etik bir hacker olmak mümkün. Neden etik hacker? Sürekli gelişim gösteren teknoloji sayesinde, artık internetsiz bir ortam ve internetten uzak bir firma bulunmamaktadır. Bu sebeple üst düzey firmalar, önemli bilgilerini web ortamına taşımakta ve bu verileri güvenli bir şekilde saklamak istemektedir. Piyasada bulunan hackerlardan korunabilmek adına onlarla savaşabilecek, onlar kadar kaliteli ve işini bilen kişilerle çalışmak zorundadırlar. Öyle ki onlarla başa çıkabilmek için onların taktiklerini bilen ve bu taktiklere karşı önlem alabilecek nitelikli eleman ihtiyacı duymaktadırlar. İşte bu noktada etik hackerların önüne iş sahası açılmakta ve gelişen teknoloji ile birlikte önemleri gün geçtikce artmaktadır.


Bu noktada bilgisayar uzmanı olmak yetmeyecektir, çok aranılan ve konusunda bir hacker kadar bilgili olan etik hacker olmanız gerekmekte. Eğer günümüzde parlayan bir yıldız olarak gösterilen bu sahada çalışmak gibi bir düşünceniz varsa, zaman kaybetmeden paçaları sıvamanız gerekiyor. Bu noktada piyasada bulabileceğiniz setlerin çok daha üzerinde olan %100 etik hacker eğitim seti sizlere bu parlak dünyanın kapılarını aralamaya fazlasıyla yetecektir.

Tamamen ücretsizdir. SATILAMAZ.
Toplam 120 farklı ders.
Derslerin toplam süresi 3 saat.
40'dan fazla örnek.
Yeni başlayan ve orta seviyedeki hackerlara tavsiye ederim.
Hacker türleri - Saldırma yöntemleri - Açık arama metodları ve onlarca konu daha.
36 mb boyutunda olduğu için 5 dakikada indirilebilir.
Yüksek kalitedir. (Video formatı Swf 'dir.)
Çalıştırmak için ek programa gerek yoktur.
Ve Yeni basLıyan Arkadaslarımıza Söyle Bir Söz söylemek İstiyom Hackercı oLmak istiyorsan Hacklemeye değil Güvenliğe Önem veriniz Hackerlık GüvenLiktir Arkadaslar Yok ben hackercı olcam sunu felan hacklicem diye herseyi indirmeyin Siz hacklenirsiniz

Hotfile.com: One click file hosting: Hack Ve Guvenlik Seti.rar

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ücretsizmi bu kitab

Şehmus dedi ki...

evet ücretsizdir

Adsız dedi ki...

Bu Kitap Benim İşime Yarar mı ?

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık