Buradasınız : Anasayfa »

Galatasaray Fenerbahçe 22 Nisan Derbisine Saatler Kaldı


Stat: Türk Telekom Arena
Hakem: Fırat Aydınus
Yayın: Lig TV (Canlı Yayın)
Saat: 19:00

GALATASARAY: Muslera, Semih, Ujfalusi,Eboue, Hakan Balta, Engin, Emre,Melo, Selçuk, Necati, Elmander

FENERBAHÇE: Volkan Demirel,Serdar Kesimal, Gökhan Gönül, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz,Emre Belözoğl, Cristian, Stoch, Sow, Alex,

22 Nisan 2012 Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemek için nefesler tutuldu. Şampiyonluk için yarışacak iki takımın da mücadelesinin çok büyük olacağı kesin. Tüm Türkiye'yi ekrana kilitleyecek olan maç için hiçbir yorumcu kesin yargıda bulunamıyor. Çünkü biraz önce de dediğimiz gibi iki takımda varını yoğunu bu maçta sergileyecek.

İki takımında kadrolarına baktığımız zaman Fenerbahçe'nin kadrosunun değeri 305 milyon TL, Galatasaray'ın kadrosunun değeri is 290 milyon TL. Fenerbahçe'nin kadrosu resmi kaynaklara göre maddi bakımdan daha değerli.

Bir ilginç istatistik ise derbinin en pahalı oyuncusu Galatasaray'lı futbolcu Felipe Melo'nun olmasıdır. Fenerbahçe'nin en değerli oyuncusu is Moussa Sow olarak gösteriliyor.

Galatasaray'ın bu dönem en başarılı oyuncusu Selçuk İnan olarak seçildi. Selçuk İnan daha önce 3 kez frikikden gol atarak hem Galatasaray yönetiminde hem de Galatasaray taraftarları arasında büyük ilgi görerek adeta gönüllerde taht kurdu.

Bir başarılı oyuncu ise Fenerbahçe ekibinden Cristian Baroni olarak gösteriliyor. Sarı lacivertli ekibin başarılı oyuncusu olan Cristian Baroni, uzaktan çektiği şutlar ile fileleri havalandırmasıyla biliniyor. Son haftaların formda ismi olan Cristian Baroni 4 golünü ceza sahası dışından atarak Fenerbahçe'nin sevilen başarılı oyunccuları arasında yer almayı başardı.

Galatasaray'ın Muhtemel İlk 11 Kadrosu; Muslera, Eboue, Semih Kaya, Ufjalusi, Hakan Kadir Balta, Engin Baytar, Melo, Selçuk İnan, Riera, Necati Ateş, Elmander

Fenerbahçe'nin Muhtemel İlk 11 Kadrosu; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian, Caner Erkin, Alex, Sow

Maçın Detayları;

Stadyum: TT Arena (Galatasaray Stadyumu - İstanbul)
Saat: 19:00
Hakem: Fırat Aydınus

Maç Lig TV ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır. Pek çok spor radyosundan ise ücretsiz bir şekilde anlık olarak dinleyebilirsiniz.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık