Buradasınız : Anasayfa »

Turkcell-Vodafone-Avea gizli numara engelleme kodları


 Bu yazımızda sizlerle gizli numara engelleme kodlarını verceğiz. Birçok kişi gizli numaralardan rahatsız olmakta ve bunları  engellemek istemekte. Bizde size bu engelleme kodlarını vereceğiz.

Eğer sizde telefonunuzu gizli numaralara kapatmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Size aşağıda verceğimiz kodlarla gayet kolay bir şekilde bunu yapacaksınız.

Vodafone Gizli Numara Engelleme Kodu

Vodafone kullanıyor ve hattınızı gizli numaralara engellemek istiyorsanız yapmanız gereken şey çok basit:  My Vodafone bir boşluk ve GIZLI AC yazıp 7048 e göndermeniz yeterli. Bu şekilde işlem gerçekleşmiş olacak. Eğer hattınızı tekrar gizli numaralara açmak istiyorsanız aynı işlemi GIZLI KAPAT olarak yapmalısınız. Tabi bu işlemi My Vodafone den de yapabilirsiniz. My Vodafone ye üye olmak için My Vodafone Kayıt.

Turkcell Gizli Numara Engelleme Kodu

Turkcell hattınızı gizli numaralara engellemek için *253# tuşlamanız yeterli. Eğer hattınızı tekrar gizli numaraya açmak istiyorsanız #253# i aramanız yeterli. Bu işlemide Turkcell Online İşlem Merkezi’nden yapma şansınız var. Ancak şunuda söylemeliyizki bu işlemler tek seferlik yapılabilir.

Avea Gizli Numara Engelleme  Kodu

Eğer Avea hattınızı gizli numaralara engellemek istiyorsanız yapmanız gereken şey yine aynı. Yapmanız gereken şey: *253# aramak. İşte bukadar. Tabi eğer hattınızı tekrar gizli numaralara açmak istiyorsanız yapanız gereken şey:  #253# i aramak. Yine hatırlatnakta fayda var: bu işlemi Avea Gizli Numara Engelle dende gerçekleştirbilirsiniz.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne yarrayım bişi lan

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık