Buradasınız : Anasayfa »

HP’nin Ekonomik Canavarı: “G6 Pavilion”







Notebook denildiği zaman akla ilk gelen markalardan bir ide HP. Ünlü teknoloji markası da her geçen gün farklı modelleri ile karşımıza çıkıyor. G serisi ile başlattığı üretiminde bizi bu sefer G6 Pavilion serisine ait G6-2264ST modeli bekliyor. Bu model ekonomik fiyatı ve performansı ile size parmak ısırtacak. Hatta fiyatların bu aralar düştüğünü de size memnuniyetle söyleyebilirim. Tabii bunun için doğru sanal alışveriş sitesini de tercih etmeniz hatta indirim kuponlarından da yararlanmanız lazım.
Hp markasına ait G6-2264ST bu aralar Darty adresinde çok uygun fiyatlara satılıyor. Her gün farklı kampanyaları ile dikkat çeken Darty, Hp markası da dahil olmak üzere birçok notebook markasında indirimler hazırlıyor. Eğer bu günlerde yeni bir teknoloji ürünü almayı düşünüyorsanız kesinlikle Darty adresini ziyaret etmenizde fayda var çünkü hem fiyatlar düşüyor hem de size indirim kuponu fırsatı sunuluyor. İade garantisi, Darty güvencesi ve yedek ürün avantajının yanı sıra bir de indirim kuponları ile Darty iyi bir tercih. İndirim kuponlarından bahsettik ama nasıl ulaşacağınızı da söyleyelim. Daha önce arama motorlarında arayıp da son kullanma tarihi  geçmiş kuponlardan size gına geldiyse o zaman kupon siteleri arasında önemli bir yere sahip Kupon Sihirbazı’nı tercih edin. Güncel kalan kuponlar sayesinde Kupon Sihirbazı’nda son kullanma tarihi geçmiş kupona rastlamanız imkansız. Ne gördüyseniz o avantaj sizi bekliyor. Siz Kupon Sihirbazı ve Darty’i sık kullanılanlar listesine ekleyin ve Hp markasının özelliklerine göz atın. Çünkü birazdan alışveriş zamanı! (Siteye buradan erişebilirsiniz.)
Hp bu modelinde işlemci tipi olarak A8 tercih etmiş. Sabit disk boyutu ise 640 gb oluyor. Yani bu da fotoğraf, film, oyun ve diğer depolanacak dosyalar için oldukça geniş bir alan demektir. Ekran kartı ise paylaşımlı ve 1 gb. Oyun oynarken çok yüksek performansta oynamanız biraz zor gözüküyor. Ama en yeni oyunları orta ya da düşük grafik düzeyinde oynamak mümkün. Zaten fiyata oranla notebook da oldukça cazip duruyor. İşlemci olarak AMD tercih eden HP, 1.9 ghz hızında bir işlemci sunuyor. Sabit disk 640 gb ve sabit disk hızı ise 5400. İşletim sistemi olarak ise Windows 8 yüklü geliyor. Yani ek olarak bir de işletim sistemine para ödemenize gerek yok. Bildiğiniz gibi bazı notebook modellerinde freedos işletim sistemi var. Ekran tipi ise Led olarak hazırlanmış ki bu da iyi bir görüntü demek. 1 adet USB 2.0 olmasına rağmen 2 adet de USB 3.0 var. Yani dosyalar artık 10 kat daha hızlı transfer edilecek. USB 2.0 ı ise kablosuz mouse de kullanabilirsiniz. Modelde bluetooth, webcam, kart okuyucu, hdmi girişi de mevcut. Pil hücre sayısı ise 6 olarak tercih edilmiş. Bu da daha hızlı bir pil ömrü demek. Hp markasıma ait bu modelde bizi siyah bir kasa bekliyor. Klavyelerde yine siyah görüntüsü ile şıklığını koruyor. Ağırlık olarak ise sade 2.5 kilogram. Bu da normal bir notebook için oldukça ideal bir ağırlık.
Darty mağazasını ziyaret ederek Hp markasına ait bu modele ulaşabilirsiniz. Sadece Hp değil daha birçok teknoloji markasına ait notebook ve ultrabook modeller burada. Yani sizi sadece Hp markasına ait kampanyalar beklemiyor. Kampanya demişken indirim kuponu kampanyasını da kaçırmayın. Hangi ürünü sipariş verirseniz verin sizi daha az fiyat ödeme avantajı bekliyor. İndirim kuponu ve hediye çeki fırsatına ulaştıktan sonra siparişleri tamamlayın. Kupon Sihirbazı gibi kupon siteleri arasında lider konumda olan sanal platformlar ise size büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Artık son kullanma tarihi geçen kuponlardan size bıkkınlık gelmeyecek. Arama motorlarında kendinizi yormanıza da gerek yok. Size özel bu fırsatları kaçırmayın.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık