Buradasınız : Anasayfa »

Facebook İlişki Durumunu Değiştirmeyen Kocadan Boşandı

Bir kadın evlenmelerinin üzerinden iki ay geçmesine rağmen Facebook'taki ilişki durumunu güncellemeyen bir erkeğe nasıl güvenebilir? İşte ibret dolu bir evlilik hikayesi... Erkekler; okuyun ve dersler çıkarın...


Facebook ilişki durumunu güncellemeyen kocasını boşuyor!
Hindistan'da yaşayan bir kadın, çiçeği burnunda kocasını çağımızın en büyük suçlarından birine imza attığı için boşuyor. Söz konusu koca, Facebook'taki ilişki durumunu "Evli" olarak güncellememekle suçlanıyor.

İhanet edilmiş gibi hisseden kadın ile empati kurabiliyoruz. Ancak nikah masasında iken akıllı telefonunu çıkarıp şu kadarcık bilgiyi dünyaya ilan etmekten aciz olan damadı anlayamıyoruz.

Evet, durum böyle olunca 28 yaşındaki kadın boşanma davasını haklı olarak açtı. Sorumsuz koca ise hakime verdiği ifadede, evlilik sonrası işlerle ve kendi mobilya dükkanıyla çok meşgul olduğunu, bu yüzden Facebook'a girecek vakit bulamadığını söyledi. Bahaneye bakar mısınız? Seni diğer 900 milyon Facebook kullanıcısından daha özel yapan nedir be adam? Vakit bulup o siteye gireceksin, ilişkini dünyaya ilan edeceksin, etiketlendiğin düğün fotolarının altına "karımı seviyorum" yazarak şifreni yuvanın dişi kuşuna emanet edeceksin. Bu kadar mı zor?

Bir örnek verelim. Adı Mark. Facebook adamın. Cebinde 20 milyar doları var. Yine de imzayı basar basmaz korkudan gidip hemen durumu güncelliyor. Sen kimsin arkadaşım?

Evlilik karşılıklı hoşgörü, anlayış ve sevgi ile yürüyen bir kurum. Ancak ne yazık ki bazı hatalar var ki Rahşan Hanım affına bile girmiyor.

Hintli koca mahkemede Facebook ilişki durumunu değiştirmeyi kabul etti, hatta insanoğlunun görüp görebileceği en büyük fedakarlığa imza atarak Facebook hesabını kapatmayı da önerdi.

Ancak kadın kararlıydı.
Hakimin "6 ay evlilik danışmanından destek alın" tavsiyesine rağmen, çift boşanıyor.
Hepimize ders olsun.

İlgili: Patrick Özdemiroğlu / New York teknogaste.com

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık