Buradasınız : Anasayfa »

Kanseri 5 Dakika'da Bulan Teknoloji Harikası Cihaz

Kanserli olup olmadığınızı 5 dakika içinde anlayan teknoloji test sürecini tamamladı. Kanser ile savaşta son derece önemli olan bu teknoloji bakalım hastalığı nasıl yakalıyor?


Kanser, son 30 yılın en büyük sağlık sorunu dersek yanlış olmaz. Zengin, fakir farketmeden öldüren hastalık, erken tehşis sayesinde tedavi edilebiliyor. Fakat erken tehşis her zaman yapılamıyor.
Erken tehşisi kolaylaştıracak bir teknoloji Koliforniya'dan geliyor. Start Up adlı firmanın bulduğu Metabolomx'in, klinik testlerini başarı ile tamamladığı açıklandı. Yeni bir teknoloji sayesinde akciğer kanserini %83 gibi yüksek bir oranla tanımlayabiliyor.
Bu tanımlama işlemini, vucuda radyasyon vererek ya da vucuddan parçalar alınarak yapılan tetkikler ile yapmıyor. Sadece nefesiniz bu tanımlama işlemi için yeterli. Yani alkolmetreye üfler gibi, Metabolomx'e de üfleyeceksiniz.
Testlerin kişi başına 75 dolara mal olması bekleniyor. Ayrıca CEO Paul Rhodes, testlerdeki üründen 1000 kez daha güçlü bir sistem üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık