Buradasınız : Anasayfa »

Ödev hazırladı şimdi teklifler yağıyor

Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisi Doğan Can Gündoğdu, ödev olarak Christopher Nolan’ın son filmine süper bir jenerik yaptı. Jenerik, filmin görsel efekt süpervizörünün dikkatini çekti, şimdi Gündoğdu'ya iş teklifleri yağıyor!

Ödev için 'The Dark Knight Rises'a jenerik hazırlayan Türk öğrenciye Gündoğdu!
Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Tasarımı bölümünde okuyan Doğan Can Gündoğdu, ödev olarak Christopher Nolan’ın merakla beklenen filmi The Dark Knight Rises için müthiş bir açılış jeneriği hazırladı.

Jeneriğin ünü kısa sürede kıtaları aştı ve Gündoğdu'ya iş teklifleri yağmaya başladı. Hatta The Dark Knight Rises‘ın görsel efekt süpervizörü Paul J. Franklin Twitter'dan jeneriği paylaştı ve Gündoğdu'nun çıkardığı işi çok beğendiğini ifade etti.

Daha önce James Curran, Steven Spielberg'ün "The Adventures of Tintin" filmine gayri resmi jenerikler hazırlamış ve işleri internette viral hale gelmişti. Curran'a, Spielberg'ün kendisi tarafından iltifatlar yağdırılmış ve filmin Londra galakasına davet edilmişti. Sonuçta Curran'ın ünlü yönetmenden iş teklifi aldığı haberleri çıkmış, ancak doğrulanamamıştı.

20 yaşındaki yetenekli Türk genci Doğan Can Gündoğdu ise, "20 yaşındayım, hayallerimi gerçekleştirmeye çalışıyorum. Her zaman yönetmen olmak istedim. Çizgi roman okuyarak büyüdüm ve Batman en sevdiğim kahramandı. Bu yüzden projem için The Dark Knight Rises filmini seçtim" diye konuşuyor. İşte o jenerik !

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık