Buradasınız : Anasayfa »

IPhone'nunuzu Kumanda OLarak Kullanın

Tivibu Ev ile kumanda arama derdi bitiyor. iPhone ve iPad için yayınlanan Tivibu Ev uygulaması artık kumanda görevi görerek, interaktif kumanda özelliğini getiriyor.


App Store'da yer alan Tivibu Ev’in iPhone uygulaması ile artık evde kumanda arama derdi sona eriyor. iPhone ya da iPad’i olan Tivibu Ev kullanıcıları, telefon ya da tabletlerini artık kumanda olarak da kullanabiliyorlar.

Tivibu Ev’in iPhone uygulaması, telefonunuz üzerinden Tivibu alıcınızın sesini artırıp azaltmanızı, kanallar arasında gezinmenizi, Seç İzle servisi ile istediğiniz içerikleri izlemenizi, yayını istediğiniz zaman durdurmanızı ve geri almanızı sağlıyor. Tivibu Ev’in iPad uygulaması ile de tüm uygulamaları ister ekrandaki tuşlardan, isterseniz de “Swipe” modu ile telefonunuza bakmadan yapmanız mümkün oluyor.

Evde kumanda arama derdine son veren uygulama, aynı zamanda Tivibu Ev’in servis ve içeriklerini kullanmak konusunda kolaylık sağlıyor. Uygulamayı iPhone ve iPad’in App Store bölümünden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık