Buradasınız : Anasayfa »

Facebook Timeline Nasıl Kullanılır (Video)

Zaman Tüneli'ni kaldırmak, kapatmak profil sayfasını geri getirmek olası değil. Artık 7 günü daha verimli kullanarak istenmeyen içerikleri gizlemeye ve silmeye odaklanmanızda fayda var...

Facebook'un yeni profil sayfası Zaman Tüneli'nden kurtulup eski profil sayfasına dönmek için birçok kullanıcıda hummalı bir arayış var.

Emin olun, Facebook 1 yıldır emek verdiği ve bir medya fırtınası yaratarak tanıttığı yeni profil sayfası 'Zaman Tüneli'nin kaldırılmasına izin vermeyecektir.

Evet, uygulama beta sürümündeyken developers bölümünden uygulamayı kaldırmak mümkündü. Ancak tüm kullanıcılara açılmasının ardından artık Facebook Zaman Tüneli'nden geriye dönüş yok ve bu gerçeği kabul etmek gerekiyor. Bu realite ile ne kadar çabuk yüzleşirsek Zaman Tüneli'ni bizi en az rahatsız şekilde şekillendirmemiz mümkün olacaktır. Çünkü Facebook'un Timeline'da görünmesini istemediğimiz şeyleri gizlememiz ya da silmemiz için bize verdiği 7 günlük süre dolduğunda zaman tüneli olduğu gibi tüm arkadaşlarımıza açılacak.
Gelin mevcut durumda, görünmesini istemediğiniz içerikleri nasıl gizleyeceğimiz üzerine odaklanalım. Aşağıdaki videoda tüm yanıtları bulabilirsiniz.  

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık