Buradasınız : Anasayfa »

İPad 3'ün ilk görüntüleri

iPad 3 ilk kez görüntülendi: Fotolar daha gelişmiş pil ve kamera vaadediyor!

iPad 3'ün arka çerçevesinin fotoğrafları olduğu iddia edilen görüntüler teknoloji dünyasının gündemine oturdu. Fotolardan görüldüğü kadarıyla geliştirilmiş batarya ve daha iyi kamera özellikleri Apple kullanıcılarını bekliyor.

Yeni nesil tabletin logic board'u iPad 2'ye göre daha az yer kaplıyor. Bu pil için daha fazla yer ve dolayısıyla daha fazla pil süresi anlamına geliyor.

Ayrıca kamera bölümünde de beklenen yeniliklerin ipuçları mevcut. iPad 2'nin kamerası kullanıcılar tarafından pek beğenilmediğinden bu güncelleme çok büyük bir sürpriz değil.

İmajlarda tasarımsal değişiklikler de göze çarpmakta, özellikle yeni LCD panelinde. Ancak bu fotoğraflardakinin gerçek iPad 3 olup olmadığı şu an bilmemiz mümkün değil.

İnternet üzerinde iPad 3 görseli adı altında bir çok fotoğraf paylaşılmakta ve bunların çoğu birbirinden farklı. Eğer bu son görseller gerçek ise ilk göze çarpan unsur iPad 3'ün tasarım olarak bir önceki tablete oldukça benziyor olması.

iPad'in Apple'a fazlasıyla para kazandırdığı su götürmez bir gerçek.. Bu da şu senaryoyu getiriyor akıllara; Apple pişmiş aşa su katmayacak ve tasarım olarak tamamen farklı bir iPad hazırlamaktansa üzerinde ufak geliştirmeler yaparak, önceki versiyona sadık kalan bir tabletle karşımıza çıkacak.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık