Buradasınız : Anasayfa »

Liseye Başlayanlara Tavsiyeler

zekai
Lugatınızdan w,q,xD, zaaa gibi kelimeleri çıkarıp atın, unutmayın siz asla bir emo/apaçi değil liselisiniz, kimse kendisine apaçi vb. lakaplar takılmasını istemez, ilerde bu yaptıklarınızdan pişman olacağınız için yol yakınken bırakın.
Altın kural : Asla sınıfınızdaki biriyle çıkmayın, kesin ayrılacağınız için güzelim lise hayatınızı yakmayın.
Okul formanızı sevin, mezun olunca çok arayacaksınız. Normal günler bile ne giyicem diye düşünüyorsunuz, okul forması velinimettir, kıymetini bilin.

Sosyal aktivitelere katılın, bundan çekinmeyin. Bir beceriniz varsa eğer bunu sergileyin. Yazı yazabiliyorsanız okul gazetesinde çalışın. Müzikle uğraşıyorsanız özel günlerde çalın, bahar festivallerinde çalın. Sporcuysanız takıma girin. Bu tip şeyler sizi okulda önemli biri yapar, karizmanız artar.
Sırf dışarı çıkmak için dersten wc’ye diye sakın izin almayın. Hoca bağsur musun evladım? der sınıfa rezil olursunuz.
Liseli ergen lafına aldırış etmeyin, bu lafı söyleyenlere kulak asmayın, facebooktan silin, msnden engelleyin, twitterda unfollow edin, muhattap olmayın.
Sakın benim gibi bir zekilik yapıp hocaları facebookta eklemeyin. Hatta okulun ilk gününden hepsinin adını öğrenip engelleyin.
Okuldaki en yakışıklı erkek hiç bir zaman sizin olmaz.(Kızlar)
Okulun ilk günü gidipte en önde oturmayın, hocalarınız her şeyi sizden isteyecek ve her soruda muhakkak fikrinizi alacaktır, en arkalara da gitmeyin serseri sınıfına konmayın, ortalarda bir yerler bulmaya çalışın.
Okulda her önünüze gelene abi, abla demeyin. Kendi yaşıtınızda uzun boylu biri gelir yanınıza abi, abla dersiniz. Rezil olmayın.
Kızlar okulun ilk günü sınıfta erkek paylaşımı yaparlar. Mümkün olduğunca karizma durmaya çalışın.
Gidebiliyorsanız meslek lisesine gidin, kızlı erkekli bölümleri seçin; kimya, makine ressamlığı falan olabilir. Torna tesviye, mobilya gibi bölümleri seçmeyin ilerde hüsran olur.
Hattınız vodafone, ucunuz 0.5 ve şarj aletiniz kalın uçlu olsun. Her türlü yırtarsınız.
Kantinciyle arayı iyi tutun, ona memleketini sorun, sizde aynı memlekettenmiş gibi birde yalan soyleyin, neresinden derse merkez diyin, inanılmaz indirimlerden yararlanın.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

1 yorum:

emre dedi ki...

Okulun ilk günü İpad2 ile yada İphone 4S ile gitsem karizma olur mu? :D

Bu arada Hattım Vodafone 0.5 uç kullanıyorum.. :D

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık