Buradasınız : Anasayfa »

Magix Video Easy HD Nasıl Kullanılır (Video)

Videolar çekiyorsanız fakat bunları nasıl kurgulayacağınızı bilemiyorsanız tam size göre bir programımız var. Magix Video Easy HD ile montaj bilgisi olmadan videolarınızı düzenleyebilirsiniz.


Magix'in Video Easy HD programı, en basit video düzenleme programlarından biri. Video Easy HD'yi kullanmak için video montajıyla alakalı bir ön bilgiye sahip olmanıza gerek yok. Türkçe desteği, sade ve kolay bulunabilir arayüzüyle Magix Video Easy HD, hızlı bir şekilde video düzenlemenizi sağlıyor.

Tüm kamera, akıllı telefon ve fotoğraf makinelerinin formatlarını destekleyen Video Easy HD programı sayesinde hiçbir convert programına ihtiyaç duymadan videolarınızı kurgulayabilirsiniz. Videonun sahnelerini değiştirmenin yanı sıra videonun renkleriyle oynayabilir, özel efektler atayabilirsiniz. Son derece kolay bir şekilde yapabileceğiniz bu işlemleri bitirdikten sonra da farklı şekilde çıkışlar alabilirsiniz.

Bitirdiğiniz projeyi bilgisayara kaydetmenin yanı sıra program içinden ister DVD'ye yazdırabilir, ister Youtube'a yükleyebilir, ister de Magix'in online sistemine yükleyebilirsiniz.

Gelin son derece basit kullanımı olan fakat basitliğe rağmen oldukça iyi iş yapan Video Easy 3 HD programına birlikte bakalım.


Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık