Buradasınız : Anasayfa »

Justin Bieber Mahkemelik Oldu

Twitter üzerinden "beni arayın" yazarak Texas'ta bir evin numarasını (yanlışlıkla) paylaşan Bieber vakası büyümeye devam ediyor. Olayın ardından atılan tweet silinse de mağdur aile genç şarkıcıya dava açmaya kararlı.


Twitter'da eşek şakası yapan Justin Bieber'a mahkeme yolu göründü!
Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Justin Bieber'ın Twitter üzerinden hayranlarına "beni arayın" yazarak verdiği eksik telefon numarasının Texas'lı bir ailenin başına bela olduğu haberini sizlerle paylaşmıştık. Atılan tweet yüzünden yüzlerce Bieber hayranının telefonuna (ve muhtemelen çığlıklara) maruz kalan aile, genç şarkıcı hakkında yasal işlem başlatmaya hazırlanıyor.

Bieber'ın attığı tweetteki telefon numarasının son hanesini eksik vermesi 19 milyon takipçisinin bir tahmin oyunu başlatmasına neden olmuştu. Eksik haneli tweet daha sonradan silinse de Texas'lı aile için iş işten geçmişti.

Çılgın Bieber hayranlarının sayısız telefon tacizine maruz kalan ailenin avukatı tazminat davası için işlemleri başlattı.

Ancak davacı ailenin ilginç talepleri dikkat çekiyor. Söylenenlere göre davacı ailenin istekleri arasında Bieber'ın özür dilemesi, manevi tazminat ve torunları için konser bileti bulunuyor.

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ahahah torunları için konser bileti mi :D Özür diletmeyi anlarım ama torunları için konser bileti...:D.Hee yağni torunları Justin'i seviyor...O zaman davadan vazgeçsin ben olsam dava isteği olarak 10 konserine de bilet isterdim.Yada sabah 6 dan gece 12 ye kadar zaman geçirme :D

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık