Buradasınız : Anasayfa »

Facebook Sayfa Birleştirme

Bunun adına facebook sayfaların üyelerini başka sayfaya taşımada denebilir. Facebook sayfa birleştirmeyi herkese açmış bulunmakta. Önceden dilekçelerle vs. başvurarak sayfaları birleştiriyordu.

Eğer kendinize ait iki sayfanız varsa izlenecek yol.
1. Sayfayı açın sağ üst köşeden “Sayfayı Düzenle”ye tıklayın
2. Soldaki menüden “Kaynaklara” tıklayın
3. “Merge duplicate pages” tıklayın
facebook sayfa birleştirme
4.Eğer birleştirme için uygun olan sayfa varsa çıkarır.
facebookda sayfaları birleştirme
5.Yandaki kutucuğu onayladıktan sonra “Merge Pages” dediğimizde sayfaları birleştirmiş oluyoruz.
Sayfalar birleştiğinde asıl sayfada değişiklik olmuyor. Birleşilen sayfadaki kişiler bu sayfaya aktarılıyor ve sayfa siliniyor.
İkinci yolda eğer onaylanmış bir safanız varsa Buraya Tıklayın Sayfalar sizin olmasa dahi aynı anda 5 sayfanın birleştirilmesi talebinde bulunabilirsiniz. yedi gün içerisinde olumlu veya olumsuz bir cevap facebook tarafından mail adresinize gönderiliyor.
Ekleme:
Yayın hakları engelli bir sayfayı tekrar kullanılır hale getirmek için yeni sayfa açıp engelli sayfayla birleştirebilirsiniz ancak sayfa açtıktan sonra yaklaşık bir ay beklemelısınız.. (Duyulmuş denenmemiştir)


Keywords: :facebook sayfa taşıma, facebookta sayfa taşıma, facebook sayfa uyelerını taşıma,facebook sayfa birleştirme patronn, facebook sayfaya taşıma, facedeki sayfayı taşıma, fecabook sayfa taşıma, sayfa birleştirme dikçesi, sayfa birleştirme fecebook 2011, facebookda sayfa taşıma, facebook sayfa birleştirme linki, Facebook Sayfa Birleştirme, 

Yazar Hakkında

Şehmus

2009 - 2014 Kurucu ve CEO

Hiç yorum yok:

2009 - 2014 Bilgin Web. Tüm Hakları Saklıdır. Şehmus TÜYRAN Wordpress to Blogger Converted by Uong Jowo

Yukarı Çık